1. grafische rekenmachine

Top 10 beste grafische rekenmachines van 2023

De keuze voor een goede grafische rekenmachine is vaak moeilijk. Daarom hebben wij de beste grafische rekenmachines samengesteld in een top 10. Wat hebben deze rekenmachines te bieden? Hoe zit het met de functionaliteit? En welke zijn de meest betrouwbare modellen? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens onze top 10 over grafische rekenmachines. Vanwege de vele verschillende modellen en de ontwikkelingen op dit gebied, is het verstandig om regelmatig kennis te maken met onze top 10. Wij hebben uitgebreide research gedaan naar de producten waarnaar je op zoek bent en willen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Inhoudsopgave

Jenny Willson
Jenny Willson

Sed tristique diam

Ik ben Dolores en na ruim 20 jaar als ontwerper gewerkt te hebben, ben ik momenteel verbonden als redactrice bij badkamerbuddy.nl. In mijn periode als ontwerper heb ik met veel plezier veel aan badkamers mogen werken en je zult je verbazen over de creatieve mogelijkheden van je badkamer ruimte. Het leuke van onze site is dat je veel badkamer artikelen kunt vinden in verschillende categorieën voor een complete badkamer.

 

Last Updated: 12:12PM 3/17/2023

Top 10 grafische rekenmachines

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine

Deze app maakt gebruik van de Python-programmeertaal. Hiermee kunnen leerlingen de basisprincipes van programmeren leren. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is een uitstekend hulpmiddel voor studenten die de basisprincipes van programmeren leren. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is een veelzijdige rekenmachine die alles kan wat een gebruikelijke rekenmachine kan. Bovendien heeft hij een groot kleurenscherm dat gemakkelijk te lezen is. Ook heeft deze rekenmachine een lange batterijduur, waardoor deze langer meegaat. Met de TI-84 Plus CE-T Python Edition kunnen leerlingen hun kennis vergroten. Deze veelzijdige rekenmachine biedt een uitgebreide reeks gereedschappen om leerlingen te helpen bij het leren van programmeren. Het kleurentouchscreen maakt het gemakkelijk om oefeningen te maken en de resultaten op te sporen. Met deze rekenmachine kunnen leerlingen hun kennis over programmeren verdiepen en versterken.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand

Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine met LCD kleurenscherm is voorzien van een Nederlandse examenstand. Het scherm is LCD met 8 regels x 21 karakters en kan 7 kleuren weergeven. De afbeeldingen en gegevens zijn verbonden aan de kleuren van de gegevens die zijn ingevoerd. Het scherm is opsplitsbaar in Graph/Graph en Graph/Tabel. De technische specificaties bevatten een examenmodus waarbij de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt wordt tijdens het toetsen. Er is 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash geheugen. Met de bijgeleverde kabel kan de rekenmachine worden aangesloten op een andere rekenmachine of een PC, of op externe gegevensverwerkingsapparaten zoals een Datalogger type CLAB. Bestanden kunnen direct worden overgedragen met .txt, .csv en .py bestanden. De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine heeft een schuifdeksel en afmetingen van 18,6 x 89,0 x 188,5 mm, met een gewicht van 272 g (batterijen inbegrepen). De voeding is 4 x AAA (LR03) batterijen. De garantie is 3 jaar. De natuurlijk display is Natural V.P.A.M. en kan meer dan 65.000 kleuren weergeven. Het geheugen bevat 28 waarden-/constantengeheugen. Er zijn elementaire wiskunde, wetenschappelijke schrijfwijze, hyperbolische functies en omrekeningen voor graden, radiaal en gon. Exponentiele-/logaritmefuncties, waardetabellen, lineaire vergelijkingsstelsels en polynoomvergelijkingen hogere orde zijn ook beschikbaar. Er zijn ook verschillende rekenfuncties met complexe getallen, interactieve vergelijkingsoplosser, matrices, REF/RREF-functie, herhaling-/antwoordgeheugen, recursieve rijen, ggd- en kgv-functie en rekenen met rest. Voor de grafische weergave kunnen 20 rechthoekige functies worden gebruikt. Daarnaast kunnen er ook grafieken op het scherm worden getoond. Er is ook een optie om waardetabellen te maken.

3. Casio FX-CG 50 + Beschermhoes

De Casio FX-CG 50 + Beschermhoes biedt u een uitgebreid aantal functies waarmee u eenvoudig wiskundig werk kunt uitvoeren. Het grote kleurendisplay met hoge resolutie biedt een natuurlijke weergave waarmee u breuken, vierkantswortels en andere numerieke begrippen op dezelfde manier kunt afbeelden als ze in het wiskundeboek verschijnen. Bovendien is het apparaat uitgerust met intuitive 3D grafische weergave, waarmee je een helder beeld krijgt van jouw wiskundige berekeningen. Daarnaast heeft de Casio FX-CG 50 + Beschermhoes een ingebouwde geheugensysteem waarmee je jouw berekeningen kunt opslaan en later gebruiken. Met de geïntegreerde USB-poort kun je je wiskundeoplossingen ook gemakkelijk overzetten naar een computer of een ander apparaat. De beschermhoes die wordt meegeleverd, beschermt het apparaat tegen krassen en stof. De hoes is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt een perfecte pasvorm.

4. Texas Instruments grafische rekenmachine TI-84 PLUS CE-T Met beschermetui

De grafische rekenmachine TI-84+ CE-T is een perfect hulpmiddel voor studenten die op zoek zijn naar een krachtige en uitgebreide rekenmachine met een grote beeldscherm. Met een verversingssnelheid van 15 beelden per seconde is deze rekenmachine ideaal voor het maken van 3D-modellen, het bewerken van grote hoeveelheden gegevens en het maken van complexe wiskundige berekeningen. Deze rekenmachine heeft ook een ingebouwde USB-poort die het mogelijk maakt om bestanden aan te sluiten en te downloaden. De TI-84+ CE-T heeft een stijlvol en modern ontwerp met een duurzaam ABS-plastic behuizing. Het gebruiksvriendelijke menu en de LCD-touchscreen maken het gemakkelijk om opdrachten te selecteren en gegevens in te voeren. Daarnaast heeft de rekenmachine meer dan 40 voorgeïnstalleerde programma's waaronder financiële, statistische en wiskundige functies. Met deze rekenmachine kun je eenvoudig grafieken opbouwen, tabellen maken, matrices maken en veel andere wiskundige berekeningen uitvoeren.

5. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T

De Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T biedt leerlingen en leraren een compleet onderzoekspakket voor de bètavakken. De krachtige processor en verbeterde functionaliteit maken de handhelds een ideale tool voor onderzoekend leren. Bovendien sluiten de handhelds naadloos aan op de computer of iPad®. De TI-Nspire™ CX II-T heeft een verbeterd ontwerp met extra dynamische wiskundetoepassingen. Het toestel heeft een intuitieve touchscreen bediening en is snel te configureren voor wiskunde, wetenschap, technologie en engineering-opdrachten. Het is mogelijk om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen en te analyseren. Daarnaast is er een uitgebreid aantal toepassingen beschikbaar die het leerproces verder verrijken.

6. HP Prime Graphing Calculator G2

De HP Prime G2 is een van de meest krachtige grafische rekenmachines van HP. Het heeft een intuïtief besturingssysteem dat gebaseerd is op het Android-besturingssysteem, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Het grote scherm maakt het bekijken van grafieken en plotten van data eenvoudig. Er is ook een ingebouwde microfoon en speaker voor het opnemen en afspelen van audio. Verder heeft de HP Prime ook een uitgebreide set aan geavanceerde functies, waaronder: de mogelijkheid om met behulp van een stylus of vinger te tekenen, een ingebouwde camera, Bluetooth, draadloos internet, USB-poort en een ingebouwde verlichting. De HP Prime G2 is een geweldige rekenmachine voor studenten en mensen die grafieken en geavanceerde berekeningen zoeken. Het intuïtieve besturingssysteem en de intuïtieve bediening maakt het gemakkelijk te gebruiken. De kleurenscherm en de microfoon en luidspreker maken het mogelijk om audio te opnemen en af te spelen. De geavanceerde functies zoals het stylus- of vingertekening, ingebouwde camera, Bluetooth, draadloos internet, USB-poort en ingebouwde verlichting, maken de HP Prime G2 een uitstekende keuze voor studenten en grafische professionals. De HP Prime G2 is de perfecte rekenmachine voor iedereen die grafieken en geavanceerde berekeningen nodig heeft. De HP Prime G2 is een van de meest veelzijdige en krachtige grafische rekenmachines van HP. Het kleurenscherm en de intuïtieve bediening maken het gemakkelijk.

7. Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus met examenfunctie

De Texas Instruments TI-84 Plus grafische rekenmachine met examenfunctie is een krachtige tool voor het oplossen van zowel eenvoudige als complexe berekeningen. Het beschikt over een groot scherm voor eenvoudig lezen van getallen en resultaten, evenals 64KB ROM-geheugen voor het opslaan van gegevens en programma's. De rekenmachine is uitgerust met een ingebouwde USB-poort voor het direct uitwisselen van gegevens tussen de rekenmachine en een computer. Naast de standaardfuncties, biedt de TI-84 Plus examenfunctie een aantal speciale functies die specifiek zijn ontworpen voor gebruik tijdens examens. Het is voorzien van een auditief alarm dat een waarschuwing geeft bij het overschrijden van de examentijd, evenals een zwart-wit-modus voor het verbergen van het scherm in examensituaties. Het beschikt ook over een Stat-wizard voor het gemakkelijk invoeren van statistische gegevens. Er is ook een geheugenfunctie voor meerdere variabelen, waardoor het mogelijk is om verschillende gegevens op te slaan en te laden.

8. HP Prime G2 Grafische Rekenmachine

De HP Prime Graphing Calculator is speciaal ontworpen voor het onderwijs en maakt het onderzoeken en leren van wiskunde leuker voor studenten. Het apparaat heeft een duidelijk gebruiksvriendelijk touchscreen dat het mogelijk maakt om alle functies en applicaties gemakkelijk te bedienen. Het verhoogt het productiviteit door studenten in staat te stellen om wiskundige vergelijkingen en formules gemakkelijk te visualiseren. De HP Prime Graphing Calculator biedt een uitgebreid scala aan professionele functies, waaronder de mogelijkheid om formules, diagrammen en grafieken te maken. Het apparaat is ook voorzien van een ingebouwde programmereditor, waarmee studenten hun eigen programma's kunnen maken. Het apparaat is ook uitgerust met een uitgebreide bibliotheek met educatieve applicaties, waarmee studenten onderwerpen zoals algebra, calculus en statistiek op een interactieve manier kunnen leren.

9. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine is een krachtige rekenmachine. Het heeft alle kenmerken van de TI-84 Plus CE-T en heeft ook een Python-app. Met deze rekenmachine kun je de geavanceerde wiskundeoplossingen vinden die je nodig hebt voor je studie. Het heeft een hoge resolutie, een backlight kleurenscherm en een oplaadbare batterij. Dit model heeft ook een Nederlandse examenstand, wat betekent dat het voldoet aan de eisen van de Nederlandse examens voor wiskunde. Je kunt deze rekenmachine ook gebruiken voor andere doeleinden. De TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine wordt geleverd met een verlengde garantie, zodat je ervan verzekerd bent dat je een degelijk product koopt.

10. Product niet leverbaar

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over grafische rekenmachines

De reviews over grafische rekenmachines zijn zodanig betrouwbaar dat dit nu juist de opinie is van de koper, het is derhalve een subjectief standpunt. Je kunt je misschien inbeelden dat makers van een grafische rekenmachine altijd hun eigen grafische rekenmachines aanbevelen. Wij pogen met onze site een eerlijker beeld te verschaffen. 

Wij verkopen zelf geen grafische rekenmachine, we hebben daarentegen de beste aanbieder gekozen voor je. Klik op “KLIK voor de beste deal” button en je wordt vanzelf naar de website van de beste verkoper gegidst, waar je je aankoop kan afronden.

Subjectief gezien is de nummer één in onze top 10 de beste grafische rekenmachine Opinie’s kunnen natuurlijk afwijken en dus bevelen we aan om een zo mogelijke vergelijking op te maken van de mogelijkheden in de top 10 om zodoende te  bepalen welke grafische rekenmachine voor jou het beste is.

Ons laatste woord over grafische rekenmachines

Met dit artikel hebben we de top 10 van de beste producten voor grafische rekenmachines uiteengezet. Met de informatie gegeven in dit artikel en onze aanbevelingen hopen we dat je een goed beeld kunt krijgen van wat voor product je het beste kunt aanschaffen. Overweeg wat goed bij je past en hou in gedachten je eigen behoeften. Aan de hand daarvan kan je een gefundeerde keuze maken die bij jouw wensen aansluit. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van het beste product, dan kunnen we je daarbij helpen. Neem gerust contact met ons op!

Related posts

In etiam dis tortor enim morbi amet nulla feugiat ut.

Category Name

Purus metus eget vulputate ultrices donec ipsum. Ullamcorper scelerisque pretium est sit ultricies. Scelerisque amet pellentesque sit posuere velit.

Category Name

Purus metus eget vulputate ultrices donec ipsum. Ullamcorper scelerisque pretium est sit ultricies. Scelerisque amet pellentesque sit posuere velit.

Category Name

Purus metus eget vulputate ultrices donec ipsum. Ullamcorper scelerisque pretium est sit ultricies. Scelerisque amet pellentesque sit posuere velit.

Ut bibendum etiam quis at

Facilisis commodo id lacus bibendum egestas sagittis. Neque in gravida enim commodo amet bibendum vulputate aliquam aenean.